Maanrakennustyöt laadukkaasti Etelä-Suomessa

Ota yhteyttä

Vuonna 2018 perustettu maanrakennusyritys Taitokaivu Oy tekee maanrakennustyöt laadukkaaseen työnjälkeen panostaen. Palvelemme yksityisiä ja yrityksiä joustavasti koko Etelä-Suomen alueella.

Meiltä voit tilata muun muassa seuraavat maanrakennustyöt:

  • talonpohjat

  • vesi- ja viemärikaivuutyöt

  • kunnallistekniikan kaikki työt

  • lumityöt eli talvikunnossapidon palvelut

  • vaihtolavakuljetukset.

Ota yhteyttä ja kerro, minkälaisia palveluja tarvitset! Räätälöimme palvelumme toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. 

Talonpohjat taitavasti

Etsitkö alan ammattilaista tekemään uuden talon pohjatyöt? Teemme laadukkaat pohjatyöt niin omakotitaloihin kuin rivi- ja kerrostaloihinkin. 

 

Pohjatyöt täytyy tehdä suunnitelmallisesti ja tarkasti, jotta itse rakentaminen voidaan toteuttaa kestävästi. Tästä syystä kannattaa kääntyä asiantuntijan puoleen.

 

Taitokaivu Oy:llä on pitkä ja laaja kokemus mitä erilaisimpien talojen pohjatöistä, joten voit luottaa osaavaan työskentelyymme.

Kysy lisää

Kunnallistekniikan työt ja infran rakentaminen

Taitokaivu Oy:ltä saat kaikki kunnallistekniikan työt, kuten putkilinjat ja tiet sekä jätevesijärjestelmät. Toteutamme kaikki maanrakennusprojektit rautaista ammattitaitoamme ja ajanmukaista kalustoamme käyttäen. 

Palvelumme on aina kokonaisvaltaista, eli hoidamme kaiken alusta loppuun asti. Kokeneet työntekijämme tietävät, miten työskennellä kustannustehokkaasti ja ripeästi myös vaativissa kohteissa.